Gårdagen

Ja som jag utlovade igår så skulle mer info, bilder och inte minst klipp dyka upp här idag!

Matilda kom och hämtade mig vid tolv och så hämtade vi även upp Tessan på vägen till Stockholm. Vi snackade som attans, var så himla taggade! Vi åkte fel (ovanligt?) men lyckades slutligen parkera på rätt ställe i Rotebro och så tog vi pendeln in till Stockholm och efter mycket gående och fråga-efter-vägen (då vi var ett kvarter ifrån vårt slutmål) så hittade vi till balettakademin, där det var allsamling klockan 15.30.



På tjugo minuter (TJUGO!!) så lärde vi oss originalkoreografin till Beat It sen övade vi allesammans utanför på en gräsplätt och så blev det snabba steg till plattan där vi skulle uppträda 17.15. Cirkus 300 dansare som på språngmarsch gick, inte alls obemärkt. Vi fick springa sista biten och JÖSSES, vad mycket folk det var! Kom knappt ner för trappen. Men vilket drag! Det var helt underbart :D



Sen var det centralen som gällde. Inte lika mycket människor som tittade, åtminstone inte där jag befann mig och dansade. Detta var det 'tråkigaste' stället att dansa på, men fortfarande var det så sjukligt roligt.



Sen drog vi till Norra Bantorget, allsamling igen (och ja, vi hittade inte alls dit och fick lite problem vid t-banan och jag har ett jäkligt stort blåmärke på armen från spärren haha ;) men vi frågade efter vägen, gick och hittade!). Där berättade Benke och Jenny från Bounce (som höll i det hela) att dem hade fått så jäkla mycket publicitet, att vi var grymma och att några ordningsvakter vid Plattan dragit tag i Jenny och frågat vad sjutton det var som pågick för dem hade hört något om något upplopp/demonstration. Hon hade svarat dem att de var 300 pers som skulle dansa till hyllning för Michael Jackson och då följde dem efter henne och frågade vart dem skulle sedan och hon svarade: Till ett ställe där vi har tillstånd. Hur så?
Klockrent!
Vi drog runt lite på stan, skrev på en lista att vi är för demokrati i Iran! Slutligen så gick vi till krogen: Golden Hits (ja, vi fick fråga efter vägen!) och hittade slutligen dit (efter världens omväg) tillsammans med alla andra dansare.





Kön till maten var evighetslång och vi hade verkligen ingen ork och blodsockernivån kändes som om den låg på noll. Var jäkligt grinig tills vi äntligen fick köttfärsåsen och pastan vi var utlovade, gratis. Gratis är gott! :)
I alla fall drog vi upp på övervåningen för att dansa loss lite. Det var ett ljuvligt drag. DJ:en spelade endast Michael Jackson. Tänk er ett dansgolv fullt av människor som verkligen kan dansa! Stämningen, gemenskapen, freestylen, dansen, MJ och Beat It. WOW!
Klockan blev slutligen dags för att dra oss mot Stureplan, typ precis rakt utanför Golden Hits. Vi satt vid East och hängde i kanske 20 minuter innan det drog igång igen. Även en polisbil hann hitta dit men tur för oss (och dem?) att den försvann.




Det kändes lite som Step Up the streets då vi dansade ute i regnet. Vilket gav resultat då Tessans skor fick agera alla världshaven för en natt:



Med ny energi i kroppen (efter den där mördarväntan på maten :P) så gick vi till centralen för att ta pendeln till Rotebro. På pendeln satt vi bredvid två killar och en tjej. Något dragna kanske? Men jösses vad roliga dem var :D Och är det så att vi någonsin ville komma till Märsta (där verkligen allt händer. Kärlek, sex, otrohet, supande osv. En egen dokusåpa bör få spelas in i Märsta enligt dem), skulle en utav dem stå och vänta på perrongen på oss.
I bilen hem sjöng vi till radion och var allmänt glada (vi åkte inte fel, jag upprepar vi åkte inte fel!) och jag blev helt i extas då min mamma sms:ade och sa att klippen var 'sheepshit bra!'.
Så fort jag kom hem tittade jag på klippen och ni kan se dem här:


Dansen i aftonbladet

Perez Hilton tycker 'Sweden Rules'

Blit typ överlycklig så jag ryser när jag ser allt! Att det till och med visas på aftonbladet för att inte tala hos Perez Hilton!
Jösses. Det var galet kul, galet.

Om det någon som var med och dansade och ser det här, kommentera :D
En oförglömlig dag<3

/M

Kommentarer
Postat av: neffy

tänk om man hade vart där!

2009-07-11 @ 17:19:37
URL: http://ssockerr.devote.se
Postat av: karin b

amen shit! va du med på den??!! coolt! såg videon imorse och tänkte "det där var ju coolt" och såå va du med där...varför har du inte berättat om det där tidigare:O :D

2009-07-12 @ 15:55:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0