Norden Cup

God jul så här på efterhand och gott nytt år så här på förhand!

Norden Cup gick skapligt. Åttonde plats är väl kanske inte fy skam, kom till A-slutspel. Kanske så att man får en inbjudan igen nästa år? Dock tror jag att hade kunnat vinna tre av dem förluster som vi hade om vi hade spelat som jag vet att vi kan.

Jag fick i alla fall en skön tröja, fick dricka lite stark öl på ledarträffen och träffade Utkovic. Dessutom fick jag se på en hejdundrandes bra handboll vissa stunder. Inte fy skam det heller må jag säga.
/M

Alina är smart även när skolan har jullov

1. " Om det är något du inte gillar-ändra på det! Om du inte kan ändra det- ändra din attityd!
2. " Vad frost är för blomsterknoppen, det är själviskhet för vänskap"

Trots att det är lov, är hon klockren!!!

/S

Nougat och choklad

Nu är magen full med nougat och choklad efter julgodisbakandet. Mumma!
/M

I efterskott

grattis världens bästa vän i efterskott <3 du för jävla underbar, du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Du är Min andra halva, den vännen som gör min hel.Våra år tillsammans är ovärderliga. jag vet att vi kommer hålla ihop resten av livet med för det finns ingen annan som förstår mig så jäkla bra helt och hållet som du gör. vi har så delat så mkt glädje,kärlek,vänner,minnen,sorg,tårar av sorg,tårar av glädje,skolan,fotbollen,handbollen, ALLT OCH DÅ MENAR JAG ALLT.
du BETYDER så otroligt mycket för mig.. jag vet verkligen inte vad jag skulle
göra utan dig.. utan dig skulle dagarna vara svåra. det räcker med att jag tittar på dig så vet du vad jag tänker och känner och jag vad du tänker och känner. inga ord behövs. vi kan varandra innifrån och ut. du får mig att må så bra. du finns inget som du inte vet om mig.. DU ÄR MIN BÄSTA VÄN UTAN DIG ÄR JAG INTE HEl.
Smadfie utan M:et, utan A:et, utan D:et är inte smadfie. Igår fyllde du 18 och jag är riktigt glad för att fortfarande få vara en del av dig. u är underbar, jag älskar dig min vän! <3

/S


Dagen efter

Vuxen! Ojojoj.

Det känns bra det här. Och nu är det matchdax. Taggad till tusen, det skulle nämligen sitta fint med en vinst nu.
/M

Första Utgången

Med buller och bång! Nu jäklar. Ska strax hem till Sanna och sedan drar vi vidare till stan.

UTGÅNG! 18 om 3 ½ h.
/M

Jungfrufärden


Nathalie skjutsade hem mig. Första resan med KÖRKORT!

Vi överlevde.
/M

Ett stycke fågelbo

Idag blev jag en gran rikare. Och i granen fann vi ett stycke fågelbo. Stackars fågel.
/M

Bestäm du

- Kokt eller grillad korv?
- Jag vet inte. Bestäm du!

- Är du hungrig?
- Jag vet inte. Bestäm du!

- Ska du följa med bussen?
- Jag vet inte. Bestäm du!

- Är du trött?
- Jag vet inte. Bestäm du!

- Ska jag sluta?
- Jag vet inte. Bestäm du!
/M


Julrim

Nu är julklappen till klasskompisen inslagen. Nu är det bara rimmet kvar sen är jag redo för julklappsbytet imorgon!

Så rimma... Det betyder att jag måste tänka utanför skolan. Ajsingens.
/M

Hurra, hurra, hurra!

För det är Nathalies födelsedag, hurra hurra hurra! 18 faaan!

Grattis Nattis!
/M

Seaweed

En tanke som verkligen återkom genom hela min dröm och som jag verkligen kämpade med var: "Fan, nu glömde jag lyssna på hur han uttalade sjögräs på engelska". Drömen/filmen var ju på engelska (á la Hollywood) och jag ville ju kunna referera tillbaka till den där bassängen med sjögräs, precis som alla andra.

seaweed!
/M

Veckans Alina

här kommer ordspråket
" Jag har upptäckt paradoxen att om jag älskar tills det gör ont,
 så finns det ingen smärta längre, utan bara kärlek"

/S

Dröm

Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut...

Det hela utspelade sig som en film, för att jag och min familj hade hittat en alldeles ny DVD så vi bänkade oss framför TV:n för att titta. (Sedan visade det ju sig att jag även var MED i filmen, men det var ingenting jag visste när jag började se den).
Anyway; det hela handlade om en kattfamilj, där pappa-katt var stor, grå och tjock med en rosa krona (Anne Sofies balkrona) och hans fru tillsammans med ungar (jag inkluderat) satt uppradade längs ett långbord och såg ut över alla gäster som var vanliga människor. Vi tycktes fira något för min katt-pappa verkade väldigt förmögen.
Det som sedan sker är att jag tagit mänsklig form och är hemma hos Sofie, där Bosse inte mår särskilt bra då hans tumme svullnat upp och är på väg till sjukhuset. Men han kommer aldrig fram till sjukhuset, istället ockuperas hela huset av min grannes klass som firar för att de går ut nian. Slutligen får en av killarna reda på Bosses uppsvullda tumme och bli i princip livrädd så han bryter ihop i trappan där jag får agera shoulder-to-cry-on medan resten av hans klass försvinner därifrån.
Slutligen hamnar vi i typ som en stor fyrkantig bassäng, med en massa sjögräs och vi pratar om dittan och dattan och slutligen blir vi kära (naaaw).
Ungefär 20 år senare får man se hur jag och den här killen kommer tillbaka till samma plats där min katt-familj hade haft fest (Jo festen är still going strong!) där gästerna nu består av vår NVSP-klass. Det hela utspelade sig väldigt roligt med väldigt dåliga imiteringar. Jag och min kille drar oss undan för att bevittna festen vi någon form av kathedral, en bit ifrån. Istället visar det sig att han knee in front of me and asks me to marry him. Samtidigt får man se hur en liten katt (lite generationsbyte i kattfamiljen) smyger sig undan från festen och beger sig upp mot kathedralen med tanken; undra om legenden är sann om katten som tog form som en människa och blev kär i en människopojke?
Tydligen var "legenden" sann.

Hela drömmen/filmen var så komisk att jag måste nästan ha legat och skrattat i sömnen! Jag som inte ens gillar katter...

Jaha, tror ni jag får en Oscar för det här då, om det i framtiden kommer en film på bio, i en stad nära dig, med en handling som denna?
/M

Geo Challenge


Jag har blivit en liten sucker efter Geo Challenge på facebook.

Try to beat me?
/M

Alla var så fina


/M

BAL!


Hår och smink är fixat inför ikväll, så även naglar. Min lilla väska är packad, kameran är hittad, laddad och medtagen. Nu är det bara ett sista toabesök, sedan åker klänningen på.
/M

Smink och hår

Jag ska alldeles strax bege mig till Sofie för att vi sedan ska dra ner på stan för att fixa hår och make till kvällen.

It's gonna be fabulous!
/M

vad är en bal på slottet?

Slottet, eller ja stadshotellet och svaret alldeles alldeles underbart :)
imorrn är det bal med skolan, med världens bästa klass, NVSP3 <3
Imorrn blir det förfest a la Fanny, bal på stadshotellet och ev. efterfest. helt underbart kul och jag lovar att kameran följer med så bilder kommer.

Kan du tänka dig M, du och jag på Bal?
Jag kan :) <3
/S

Fransk manikyr & Idol

Naglarna inför imorgon är härmed fixade. Nu är det idol.

Erik eller Calle, Calle eller Erik? Det är frågan. Själv hejar jag på Erik.
/M

Vart är kameran?

Kameran? Vart är du?
/M

Brottning

Syster och jag. Slutade med att systers läpp och tänder åkte in i väggen. Allt sitter åtminstone kvar på plats.

Ej med min mening syster.
/M

Dumma Ellen (Läs kanal 5)

Dagens show hos DeGeneres har jag ju redan sett. Dumt.

Vad ska jag nu hitta på fram till 13.55? Rastlös.
/M

I väntan på handboll

13.55 på tv4 är det dags. Sverige mot Danmark. Tills dess; Ellen DeGeneres.
/M

Biologi

Pluggat biologi i princip non stop sen jag kom hem. Nu ska jag läsa igenom det en sista gång, sen blir det duschen och SYTYCD.
/M

Liggsår

Dagen har spenderats i soffan och i princip inte rört mig ur fläcken - liggsår. I soffan har jag stretat på med min examinerande uppsats i samhäll, som den så fint heter. Jag har även läst lite biologi som jag ska återgå till det nu igen.
/M

ordspråk :)

Från mästaren Alina :)
 " Vi har alltid nog med tid om vi bara använder den rätt"
" Det finns ingen så fattig att han inte kan hjälpa och ingen så rik att han inte behöver hjälp"

Åh du KLOKA KVINNA, säg vad har du lärt dig allt :)
/ S

värde

ja eftersom fröken i CAE inte svarade på mailet så pallrade man sig upp till skolan, endast för att få reda på att hon var sjuk. så nu e jag hemma igen. trevlig tur te skolan denna dag... helt utan värde men aja. that´s life!
/S

Matchdax!

Jeansen har blivit utbytta till matchkläder. Taggad! Nu kör vi!!
/M

Julklappar

Tänk nu riktigt ordentligt Sofie. Brainstorming it is!
Julklappar som behövs införskaffas:
¤ Syster
¤ Far
¤ Mor
¤ Far- och morföräldrar
¤ Skol"han"/"hon"
¤ Johan


Förslag anyone?

/M


En extra hund

Nyligen hade vi en extra hund på tomten. En svart, lurvig sak som rymt och varken jag eller mamma förstår hur den lyckades ta sig in. Inte en helt vanlig söndag med andra ord.

Och allt plugg tar kol på mig. I veckan som kommer har jag; samhällsprov, samhällsuppsats (5-10 A4) som ska lämnas in, svenska bok som ska vara utläst (och ett eventuellt bokprov på det) OCH biologiprov.

Jullov - GE MIG!!
/M

Domare

På plats till en av dagens matcher fanns det bara en domare. Så istället för att sitta kvar på bänken och coacha blev det till att hänga med ute på plan utan att svälja pipan. Jodå, det gick!
/M

skrämmande..

M idag såg jag den fruktansvärda otroligt farliga läskige KATTEN på din gata. den satt i mitten och kollade på mig, jag väntade mig en attack men inget hände. Antar att den väntar till måndag då den får både mig och sanna på en gång. två flugor i en smäll.
kan vi gå en omväg hem? Snälla...
/S

SlutresultatNågra fler julklappar har uppkommit på skåpen och varje gång man kommer dit så blir man hälsad av glad julmusik.

Vi var nog allt bra kreativa.
/M

SACO-mässan

Det bar av till Älvsjö i morse för att gå på SACO-mässan. Jösses vad stort det var där inne och seminariesalarna var superkalla!
Jag har nu burit på så mycket papper, påsar, godis, pennor, kataloger och hela fadderullan att jag kommer ha träningsvärk i armarna. Puuh!

Det här är bara lite av allt som jag haffade åt mig och även blev tilldelad.

När ska man ha tid till att gå igenom sånt här?
/M


Att få vara man

Ibland önskar jag bara att jag kunde få vara kille. Livet skulle vara så pass mycket enklare då. Det enda som är bra att vara tjej är att man vet vad smärta är. Okej!?

Flickvärk
/M

RSS 2.0