Dag-Otto

19.30 på fyran så kommer Dag-Otto att dyka upp i rutan. Nu ska jag hoppa in i duschen så jag inte missar honom.

/M

Ingen skönhetssömn

Både denna och föregående natt så vaknar jag av att mina myggbett kliar. Och det kliar och kliar och kliar så det finns inget slut på det hela. Denna natt funderade jag seriöst på om jag skulle hugga av mig min högerfot. Det är en jäkla supermygga som gjort så att mina myggbett aldrig slutar klia.
Jag har försökt att smörja in foten, bedövat den med is, haft både strumpa och utan strumpa, allt för att förhindra att jag ska riva upp hela foten. Det är så jobbigt om jag ska söla ner hela sängen med blod. Men kan det inte ge med sig någon gång då!?
Jag får psykbryt och blir fett irriterad att jag bara ligger och vrider och vänder mig i sängen halva natten för att kliandet ska ta slut.
PLÅGSAMT!

/M

Onsdag/Torsdag

onsdag eftermiddag var det möte med seniorsektionen, sen blidde det bussen hem te Johanna :) Vi bastade,pratade och gick runt nio ner te Cornetto bar och fikade. en jättemysig kväll tillsammans med vännen min.

 
Vi satt på uteserveringen. :)

Idag torsdag blidde det stallet, ja ni såg rätt stallet. jag och stallet brukar ju inte vara någon real matchdejting men jag tycker det är mysigt och kul att vara där :)
mamma ringde och här är en dek av vår dialog
M: hej så du e vaken? ( klockan e halv ett !! )
J: ja jag är i stallet
M: i stallet? men sofie, där finns det ju hästar!
J: ja mamma, hästen e jättefin, hästen gillar mig
M: vilken korkad häst

Tack mamma ;) jag klev faktiskt upp på Diana och Johanna var jättestolt!

 
Jag var duktig och glad!


 
Jag tror Johanna är som lyckligast uppe på hästryggen. Hela hon strålade, något som en bästa vän vill att hon ska göra!

/ S


Hubba bubba

Jag har käften full i hubba bubba. Jag tuggar så jag blir trött i käkarna och får ont i tinningarna.
Sicket i-landsproblem.

/M

"Hundkula"

Vi har gäster hemma och alldeles nyss var jag, min syster och barnen till våra gäster ute och gick med hunden.
Lilla Anna (5) undrar vad som hänger nedanför hundens svans.
Hennes bror svarar då: "Det är hans pungkula!"
Och då svarar Anna: "Oh ja, hans HUNDkula!"

Barn är typ världsbäst på att kläcka kommentarer! (Y)

/M

Jag & Sayid från Lost

I natt jag drömde något som jag aldrig drömt förut.

Jag drömde att det var en jävel till man som lockade till sig min lillasyster att åka bil med henne. Jag insåg hennes misstag och försökte jaga ikapp dem. Hela turen började likt vid en skidby (utan snö det är ju sommar!) och jag tog någons bil för att uppta jakten på mannen och min syster. Vägarna jag körde på var likt dem då man ska till Stockholm med tunnlar osv.
Jag kommer inte ihåg om jag hann ikapp mannen och fick tillbaka min syster eller inte. Men jag började i alla fall att jobba på ett vattenland tillsammans med Sayid ifrån TV-serien Lost. Han och jag började planera hur vi skulle komma åt den där mannen som nästan kidnappat min syster och medan vi planerade blev vi kära.

Det hände en rad andra saker men mitt i alltihop blev jag givet väckt och jag orkar inte ta upp allt men det var drömmen i stora drag. Har ni drömt något i natt?



/M

Det kliar!

Jag hugger snart av min högerfot! Myggbett är värre än värst just nu. Speciellt eftersom jag har FYRA hela myggbett på ett och samma ställe.
Rädda mig från denna ondo.

/M

Delad vårdnad!

Väl inne på Din sko så hittade jag ett par underbara skor, helt ljuvliga. kär? JAVISST. mamma köpte dem  :) tur i oturen. jag säger bara DELAD VÅRDNAD :)


/ S


Efter regn kommer...

... Mer regn? Nej, sol såklart! Det var varmt ute i spåret nu. Nu får solen gärna stanna (jätte HJÄRNA!)



/M

Dyngsur

Jag är själv hemma och fick därför lov att ta ut hunden på en morgonpromenad. Det spöregnade och givetvis blev jag genomblöt. Självfallet skulle det sluta regna väl jag kom in. Just my kind of luck.

Och jag förstår mig inte på hur vår DVD fungerar så jag kan inte kolla på film! AAH!

/M


Ljuvliga, underbara NI

Sitter här i sängen, med tv:n och datorn i knät och känner mig väldigt glad. Och det som gör mig glad är NI, mina vänner. Att verkligen ha några människor som man kan dela allt med, som man kan vara både glad och ledsen tillsammans med, som förstår en, som man har minnen med osv. Ni är verkligen underbara. Utan er skulle jag inte klara mig igenom dagarna. Det är helt ljuvligt att som nu komma hem från grekland där jag varit i två veckor och verkligen känna att de har saknat en med. Och vilka uppdateringar man får sen :) Så det jag vill säga med det här inlägget är att Ni är underbara, ljuvliga, knäppa, och helt bedårande. Vänner som ni är något jag uppskattar otroligt mycket, glöm inte det! Ni betyder<3

Här är några av dessa underbara!

    
Madde & jag

 
Sanna & jag

 
Nathalie, Camilla & jag


 
Johanna

massa kärlek te er / S


In till staden

Jag och Sofie drog ner på stan för att möta Nathalie. Sedan satte vi oss för att käka (lasagne, den var sådär) innan vi drog vidare för att hälsa på Sanna där hon jobbade. Så där satt vi och slöade och hade roligt i ett antal timmar (3-4 kanske). Träffade även Erik och Botan så jag slängde mig på fönstret för att banka och säga hej!


Jag har alltid önskat att få dricka en smoothie då jag kommer dit men dem har alltid varit slut. Förrän nu!


Kaffet kissade.


Det gick även att beställa vesuvio, för 18 kr!

/M

Home Sweat Home..

Nu e jag hemma, eller okej, kom hem i fredags men har haft annat för mig :) Kreta var ljuvligt och helt underbart.
Berättar mer sen plus lite bilder från älskade Kreta.
/ S


Huset kryllar av 13-åringar

Min syster har sex vänner här. Varav två killar. Ni kan tänka er stämningen? Allt fnitter. Gaah, jag får ont i huvudet.
Tack Gud för att de ska sova ute inatt!

/M

Vad är värst?

Jag läste denna artikel igår på aftonbladets hemsida.
Och jag blev chockad, ledsen, arg och besviken.

Vad är egentligen värst; att den åtta åriga flickan blir bortmotad av sin egen familj. Är hon inte tillräckligt förvirrad och skräckslagen efter vad som redan har hänt? Ett litet barn lär inte förstå helheten i situation och behöver tröst, men så vill inte hennes egen familj veta av henne? Eller är det värsta att den yngsta av pojkarna som våldtog flickan endast var nio år? NIO! Jag tyckte alla fyra pojkarna var sjukligt unga för något sådant som en gruppvåldtäkt.

Som barn bör man aldrig behöva veta av något sådant (inte då man blir vuxen heller givetvis. Men barn ska inte ens behöva förstå vad det innebär. Barn ska få vara barn och få leka, inte oroa sig över att dem inte får gå ut o.dy.), bli tvingad till sex som den stackars flickan. Men att den yngsta av pojkarna som våldtog henne var nio? Förstår ni hur ung man är? Man leker med bilar och dockor, springer runt och leker jaga och älskar att få titta på barnprogram på mornarna.

Det är tragiskt och jag tycker synd om barnen.

Du kan läsa artikeln här
"Det är alltid flickans fel. Det finns ingen jämställdhet."

/M

102 Dalmatiner

102 Dalmatiner går nu på fyran.



/M

Bloglovin'



Om ni scrollar ner lite så ser ni att det står länkar i menyn till vänster. Där finner ni även en knapp som jag tycker att ni bör trycka på! Då följer ni bloggen, likt en prenumeration och ni får genast reda på då ett nytt inlägg kommer upp.
Jag tycker bloglovin' är skitbra!

/M

Whiskey & russin

Till kvällsmat vart det oxfilé med whiskey- och russinsås. Är det något jag älskar att äta så är det just den såsen. Jag skulle kunna slicka ur stekpannan för att inte den minsta lilla droppe ska gå till spillo. Det bästa av allt är att det finns en bit kött och sås kvar till imorgon (läs min lunch).

Jag har för övrigt börjat känna av min hälsporre igen. Har gjort det i princip hela veckan och det är ytterst obekvämt.
Dessutom är Dag-Otto på TV. Det är lite sommar det!

/M

Tvätta bilen

Sovmorgon vart det banne mig. Har legat i soffan och tittat på "Rush Hour", min systers favoritfilm.
Och nu ska jag ut och tvätta bilen.

/M


Eckerö

Jo så när jag vaknade 06.30 med påsar under ögonen var jag lagom pigg.
I bilen till Grisslehamn (?) så lyssnade jag mest på musik och försökte sova då bilturen tog cirkus 2 h. När vi kom var det jättemycket bilkö, bara för att komma fram till parkeringen.

Jag och syster ökade på takten för att hitta ett ledigt bort i kafeterian där Alfons kajuta fanns. Men jag fick varken ett bord eller en lekstund. Istället satte vi oss i baren/dansstället. Till en början så var det skiva som spelades. Bara en massa disco-musik/remixer/krogen för 20 åringar ungefär. Och vad ligger egentligen medelåldern på, på en sådan båt? Är jag snäll så låt oss säga 63 (ni får ta i beräkning att det är en rad barnfamiljer med, hänvisning till däck sex och Alfons kajuta!!). Musiken kändes med andra ord väldigt malplacerad.
Vi satt i alla fall och spelade kort, närmare bestämt plump. Jag hm, hatar är ett starkt ord, jag ogillar att spela kort (jag tröttnar så fort) men blev tvingad och slutade trea. Mycket stark insats!

Allt för att förhindra eventuellt illamående ska man ju hålla magen igång så vi käkade en macka och lyssnade då 'dansbandet' spelade: "Aj, aj, aj. Det bultar å det bankar". Jag och min syster har blivit skadade och går runt och sjunger den gamla dängan här hemma nu. Hjälp?


Jag fick den av min pappa - förhindra eventuellt illamående.

I alla fall så satt vi kvar på båten då den kom fram till Åland. Gick ut på däck och tog lite luft. Det blåste som attans efter en stund så vi gick in igen och började köa likt oroliga pensionärer utanför restaurangen, fastän vi har bokat sittplats? Vad är det för något? En syndrom jag verkligen inte förstår mig på. Måste föra den diskussionen vidare en annan gång.

Summa kardemumma av buffén på båten skulle man kunna säga såhär: Det var mat - helt okej. Det var efterrätt - MUMMA!!
På sådan buffé är det alltid samma saker på dels den 'kalla' delen (jag menar, kallskuret, sill, kokt potatis osv) av bordet samt den 'varma' delen (grillspett, köttbullar, prinskorv, spagetti, köttfärsås, något kött osv.) Det blir lite tråkigt i längden.
Efterrättsbordet däremot har alltid basgrejerna: Chokladmousse, ostbricka och fruktsallad (ev. glass). Utöver det brukar det variera något otroligt. Idag fanns det daimtårta, äppelkaka, någon jordgubbstårta, en smultronbakelse, jordgubbsglass, inlagt äpple-i-någonting-som-var-jätteäckligt, hallon & blåbärsröra m.m.
Jag orkade inte äta allt men sen var jag så proppmätt att det kändes som om jag rullade ner till taxfreen.


Hittade denna docka inne på taxfreen. GE MIG. Värsta rockaren med gitarr OCH hål i näsan. Töfft. ;)

Väl i land så körde pappa en bit innan jag fick hoppa fram i förarsätet och köra jättelänge!! Det gick jättebra, otroligt nog. Körde igenom utsidan av Uppsala med rödlysen och filbyten och stora vägar med massa trafik och allt!

Och jag tror jag har vätskebrist för jag känner mig jättetörstig, är trött och hängig + att jag har lite småont i skallen min. Räkna med att jag inte kommer stiga upp 06.30 imorgon bitti.

/M

Hemma

Jaha nu är jag hemkommen från kryssningstrippen ;)
Jag är trött och typ proppmätt. Har ätit något ofantligt mycket och trängts med en massa pensionärer och annat folk (tyskar).

Kanske kommer lite mer info senare, men just nu är jag alldeles för trött.

/M

Imorgon

Imorgon drar jag och min familj minus mamma plus farfar på kryssning över dagen. Hoppas ni förstod den ekvationen även fast det är sommarlov/semester-tider. ;)
Jag hoppas på vindstilla vilket innebär en icke gungande båt vilket i sin tur leder till att jag slipper bli sjösjuk.

Och jag måste stiga upp redan vid 06.30. Jösses, det känns som det är skola. Hujeda mig!
Godnatt!

/M

Sanna och J.Lo

Efter den smarriga pannkakstårtan så drog jag hem till Sannas mormor och morfar :)
Sen försvann jag och Sanna vidare hem till henne där vi satt och snackade om allt möjligt (allt från Harry Potter till bröllop) Öh jo, vi kan både ha djupa och ytterst ytliga konversationer. Samtidigt satt vi och bläddrade i HM katalogen som hade trillat in i hennes brevlåda, som vi hittade i hennes hall.
Och jag hittade Jennifer Lopez i katalogen:




Vet inte hur J.Lo blev med min dumma mobilkamera men ansiktet är definitivt Jennifers. (speciellt översta bilden!)

Vi tog även en liten promenad och pratade en massa goda recept och då vi väl kom hem igen, fortsatte vi att snacka mat. Börjar bli likt två tanter som delar recept! Jösses. Vi spelade i alla fall Wii en stund för att känna oss lite ungdomliga igen och det var jätteroligt! (Y)

/M

Namnsdag

Nu vet jag varför solen skiner. Det kan inte bero på någonting annat än att det är min namnsdag idag!
Jag har just gjort pannkakssmet. Nu blir det kalas likt Pettson & Findus - pannkakstårta.

/M

Men vad är det här?

Vad är det för något som skiner som attans där utanför mitt fönster? Long time no see, solen! Du är givetvis ytterst välkommen att stanna!

/M

Oxsvans!

Jovisst. Min mor hade tittat på Per Morberg på TV. Sabla man säger jag bara. Han gjorde ett recept på en oxSVANSsoppa. Ja ni läste rätt, svans.Givetvis skulle vi äta det också. Jösses. Oxsvans? Hela skiten kokade i cirkus 4 timmar (!!) och därefter silade mamma bort alltihopa så det blev bara som buljongen kvar. Måste medge att den ändå smakade okej, var något för salt och den kändes väldigt oljig. Men annars funkade det fint. I en skål vid sidan av fanns det sedan skav från svansen man kunde addera till soppan. ALDRIG.

Så fort jag tänker på en svans och att jag ska äta det föreställer jag mig en kosvans daskandes i käften med sin lilla hårvippa längst ner och en irriterande fluga och huuuh. *rysning*
Istället satt jag och knaprade på mitt hederliga och goa vitlöksbröd.

Mamma försökte dock kompensera med hemmagjord chokladpudding men den hade börjat koka så det blev soppa av det hela. Men färska jordgubbar är ju alltid något.
Och givetvis skulle dem ha punsch i grädden. Vad är det för påhitt? Grädde är inte gott bara rakt av det heller, men lite grädde till jordgubbar, tårtor etc. funkar ju fint.

Prisa vet jag gammal hederlig grillkorv!

Här har ni oxsvansen. Uppfiskad ur soppan och så har allt kött skavts av.
Här har ni svansen. Ben/brosk till vänster och köttet till höger.

/M

Jag är rädd

Jag är uppriktigt sagt ganska så rädd just nu. Snart är det middag och det serveras något jag aldrig någonsin ätit förut. Och jag ser det framför mig hela tiden och det äcklar mig.
Tur att det finns vitlöksbröd åtminstone!

/M

En hemlighet

Ska jag berätta en hemlighet? Klockan är 03.57. Jag är vaken.

/M

Fruntimmersveckan

Jaha och så går vi in i fruntimmersveckan idag då ^^
Idag har mamma namnsdag.
Imorgon har syster namnsdag.
onsdag har jag namnsdag.

Helt sjukt att vi lyckas pricka in namnsdagar tre dagar i rad utan att veta om det!
Grattis mamma<3

/M

Grattis!

Jag har följt Ellamaries blogg; 15 år & gravid med tvillingar ett ganska bra tag nu. Och i morse så födde hon sina tvillingar.
Grattis!
Ni hittar bloggen här!

& förövrigt har jag blogg-torka. Ingen aning om vad jag ska skriva.
Det blåser som satans utanför, ville bara upplysa om det.

/M

Jag har förälskat mig

Den här låten är helt ljuvlig. Listen heter den och kommer från Dreamgirls (Det är alltså den jag förälskat mig i). Den brukar framföras av Beyonce och den är helt ljuvligt med den här tjejen, Charice,är så grym (och ung!)
Kolla:
 


Och kom inte och säg att det inte är talang. Själv sitter jag här och kraxar.

/M

Nu vet jag!

Jag vet varför jag är helt ensam. Anledningen stavas söndag. "Och på den sjunde dagen vilade han" (Han är Gud)
Hela min familj öhh... anammar det där rätt bra och verkar ta det på grovaste allvar genom att leka förlamade i sina sängar.

/M

Helt ensam

Hur vanligt är det att då man vaknar klockan 11.30 så är man helt ensam, vaken? Min syster, min mor och framförallt min far! Han brukar vanligtvis klampa upp vid sex (och klampa var väl kanske inte rätt ord, han brukar vara tyst). Vart är min hund? Han om någon vill väl goooosa lite men nej, helt ensam.
Och bilen står kvar, grinden är stängd.... John Blund måste ha haft extra starka grejer med sig då han kom.

/M

Mått pyton

Idag har varit en seg dag. Mitt lock från örat försvinner inte, jag har ont i nacken, mitt knä är konstig, min hjärna feels disconnected från resten av kroppen, jag är jättetrött och har ont i magen. Fast har nu tagit en batlett och en macka och åtgärdat de två sista symtomerna, åtminstone för stunden.

Vi ska strax få folk hit och vi ska äta supergott! :D
Det blir grillad fläskfilé, rostad färskpotatis, hemmagjord tzatziki, sallad och tomat+mozzarella-röra (my favorite!). Till efterrätt blir det varm äppel/raberberpaj (liknande dem på Donken) med vaniljglass. Yummie.

I scream for icecream

/M

Min dröm

Jag är rätt känd med att ha ganska udda drömmar i min kompiskrets.

Inatt drömde jag att jag och pappa på något sätt "cyklade" på två kontorsstolar (alltså såna med hjul) och åkte runt genom hela Västerås. Det var rätt jobbigt då hjulen ibland riktade sig åt fel håll. Sedan höll pappas kontorsstol på väg att bli stulen och jag diskuterade med några människor i en gatukorsning om killar kunde bli träffade av blixten eller inte.

Nu har jag lock för mitt högra öra + ont i nacken. Det måste bero på den där cyklingen.

/M

Glassmaskin

Då jag blir "stor" så ska jag lätt skaffa en egen glassmaskin! Hemmagjord glass är bara så gott.

Just nu sitter jag alldeles svettig med värkande vader och äter hemmagjord jordgubbsglass. Mumma :D

/M

Solig dag

Varit väldigt vackert väder idag så jag har legat ute och solat. Men det spelar egentligen roll eftersom jag skulle kunna vara Snövits syster eller någonting. Varför blir jag aldrig brun?

Dessutom har jag och Matilda trasslat med designen till bloggen då den är HELT olika på våra datorer. Nu ska hon be om experthjälp från sin vän ^^
Hur ser designen ut på er dator? Något konstigt? Kommentera! :)

Jag har just ätit grillad kyckling med hotchipotel. Det är nog mitt favoritord, hotchipotel (stavas det ens så? o.O)

Hotchipotel!

/M

Efterrätt

Ja igår blev det efterrätt minsann. Jag och mamma lekte igår Gordon Ramsey i köket och sedan skogsmullar ute i skogen. Och slår man ihop Gordon Ramsey + Skogsmulle = MIG

Resultatet blev detta:


Och det var supermumsigt!

/M

Bakom Magin

Igår klockan 20.00 på femman så visade dem Harry Potter and the Half-Blood Prince Bakom Magin, med Hans Wiklund. Måste först poängtera att det var en helt usel sändningstid. Programmet är till för Harry Potter fansen och dem befann sig då INTE hemma i TV-soffan vid den tiden, nej dem var på premiären av filmen.

Facebook:
Johan: På söndag kl 16.05 är de repris på Behind the sceens HP på 5:an och på fredag 18.55 på kanal 9 är de ett annat :)
Jag: OH :O :O :O MUST SEEEE Fast det lär nog gå att se på deras hemsida as well ;) Men danke ^^ Den lilla harry potter geeken inside of me springer runt här med en penna och försöker öppna dörrar med 'alohomora'-förtrollningen
Johan: HAHAH, du är rolig du =D min geek inside of me har vaknat till liv, efter 2 år av typ 'petrificus totalus'-tillstånd
Jag: I know, I was the one who hexed you
Anna: haha ni är typ värre än vad jag är

Så ni HP-fans som ytterst gärna vill se programmet med Hans Wiklund så visas det alltså i reprissöndag klockan 16.05. Och på fredag 18.55 på kanal 9 vet jag att det bl.a. var en intervju med Daniel Radcliffe (har jag för mig)
Ni vet vad jag gör på söndag åtminstone!

/M

Jag är Gordon Ramsey

Jag och mamma har nyss mixtrat lite i köket för att göra Lemon Curd, á la Gordon Ramsey. Den blev supergod och står just nu i kylen för att svalna. Blir nog efterrätt ikväll.

Vi ska nog snart ut för att plocka blåbär i skogen som ska vara med i efterrätten sen. Det är verkligen dötrist att sitta ute i skogen som en liten skogsmulle. Jag dör av uttråkning varje gång.

/M

Min åsikt om filmen

Ja som jag tidigare nämnt så var jag ju på Harry Potter and the Half-Blood Prince igår. Och tänkte nu snacka lite om filmen och vad jag tyckte. Så är det någon som absolut inte vill ha någonting spoilat alls, då bör du finna något annat att sysselsätta dig med än just att läsa detta blogg-inlägg ;)



I boken så börjar det hela med att Cornelius Fudge besöker Englands premiär minister och så dyker även den nya trolldomsministern upp, Rufus Scrimgeour. Det är ingenting man får se i filmen, vilket jag kan tycka är lite synd. Men det som jag ändå stör mig mest på i början av filmen är mötet mellan Harry och Dumbledore. Det är menat att Dumbledore ska besöka Harry hos familjen Dursley på Privet Drive och professorn ska skälla ut familjen Dursley en aningens. Sen ska dem sitta där i vardagsrummet och Dumbledore ska ha trollat fram något att dricka och sedan låta glasen slå familjen Dursley på tinningen, för dem vågar inte ta glasen och Dumbledore låtsas ha glömt bort dem och säger sedan något i stil med: "Oj hoppsan, ni blev visst lite irriterade över dem, det var inte alls meningen. Det hade ju förstås varit enklare och vänligare om ni druckit".

I början av filmen ser man även hur dödsätarna attackerar i mugglarvärlden och inne i diagon alley, där dem kidnappar mr. Ollivander, något jag tycker är väldigt bra att man får se, eftersom just den händelsen har betydelse i bok sju.

Den här känslan att Harry försöker få reda på mer av vad Draco har för sig och att Ron och Hermione inte alls tror på honom, som boken spelar på så mycket är väldigt nertonad i filmen.

Professor Slughorn spelad utav Jim Broadbent är riktigt bra, även fast han inte alls är lik till utseendet som J.K. har beskrivit honom.
Måste även kommentera Jessie Cave som spelar Lavender Brown, jösses vilken kvinna! Det var en sjukt rolig karaktär som verkligen var mer än vad jag tänkt mig i boken, men det blev hur bra som helst!

Jag tycker det är väldigt bra visat hur mycket Hermione blir sårad av Ron och Lavender, precis som det är i boken där hon slutar umgås med Ron totalt.
Jag förstår egentligen inte själv varför jag klagar(?) då jag inte gillar Harry-Ginny relationen men i alla fall; i boken blir dem tillsammans i slutet och då hinner dem umgås liksom en längre tid jag menar i uppehållsrummet då de pluggar tillsammans, deras relation är mer intim & personlig. I filmen är det en liten kyss och Ginny kramar om Harry på slutet. Man förstår inte att dem är tillsammans. Det är inte förrän Hermione tar upp det då dem står i astronomitornet som man väl förstår att de är ett par.
Det jag däremot gillar i filmen, som inte riktigt är med i boken, är hur Hermione och Harry är i samma båt (Ron har Lavender och Ginny har Dean) och hur dem på så vis visar sina känslor för varandra som vänner och pratar lite smått om det. Det blir väldigt mysigt då de båda vännerna sitter där på trappan under Slughorn's julfest och Hermione undrar hur det känns då Harry ser Ginny tillsammans med Dean osv.

Scenen under jullovet då Harry och hans vänner återvänder till Kråkboet tycker jag är riktigt bra, även fast den inte finns med i boken. Det visar hur utsatta dem faktiskt är för dödsätare.
Dock missar dem något under vistelsen i Kråkboet, nämligen att Rufus Scrimgeour ska komma på besök (tillsammans med Percy!) och Rufus ber Harry springa in och ut ifrån ministeriet då och då för att det ska se ut som om trolldomsministeriet gör ett bra jobb. Vilket Harry inte tycker att ministeriet och Scrimgeour gör. Deras relation imellan är ganska så tense och det är något man bör veta om, då det är ganska stelt mellan dem i början av sjunde boken också.

Egentligen är det meningen att Harry själv ska gömma sin bok i trolldyckskonst uppe the room of requirement och då lägga den i ett skåp där det är ett dockhuvud av något slag med en peruk och en tiara. För DET har en jätteJÄTTE stor deal i sjunde boken! Nu får man inte se någonting utav det, utan det är Ginny som gömmer boken.

Dumbledore visar Harry massvis med minnen i boken, något som inte görs i filmen. I och för sig är det rätt förståligt eftersom filmen antagligen skulle bli drygt en timme längre. Men det var synd, jag hade gärna velat sett minnet från Gaunt's hus med Merope, Voldemorts mamma.

I slutet får ju Harry följa med Dumbledore för att förstöra en horrocrux. Det är en jättebra scen och musiken inne i biosalongen då de stod på klippan var så man fick gåshud. Det jag däremot ogillar är hur de tar sig tillbaka till slottet. I boken är det meningen att de återvänder till Hogsmeade och de stöter på Rosmerta som visar dem Voldemorts märke uppe vid astronomitornet, så Harry och Dumbledore beger sig dit. Där ska Dumbledore lamslå Harry under sin osynlighetsmantel så han bevittnar allt som sker med Draco där uppe, precis bredvid dem. Sen ska Harry få se hur de andra dödsätarna kommer och hur slutligen Snape dödar Dumbledore. I filmen däremot så får Harry gömma sig under 'plattan' som Dumbledore och Draco står på. Där står han och gömmer sig som ett litet fån och tittar upp då de andra dödsätarna kommer och sen tror han att det är lugnt då Snape kommer och visar att han ska vara tyst. Sen när Harry väl sett att det är Snape som dödar Dumbledore står han bara kvar där under och bevittnar hur dödsätarna sedan beger sig av. Och sedan blir Harry ilsken och rusar efter dem ute på skolgården? Varför attackerade han dem inte då de gick i trappan. Det hela var väldigt konstigt gjort tyckte jag.

Draco har ju lagat borttrollningsskåpet för det är menat att dödsätarna ska komma till slottet för att ställa till med lite bekymmer. I boken så blir det lite av en fight i korridorerna, elever och lärare mot dödsätare. Det är inte alls med i filmen vilket jag är väldigt besviken på. För där är det meningen att Bill Weasley ska bli biten av Fenrir Grayback som gör att han 'blir lite hårigare och gillar blodigt kött'. Sen är det meningen att man ska se honom ligga i sjukhusvingen med en rad andra sårade människor och se hur Fleur Delacour tar hand om honom, eftersom dem två ska gifta sig! Det ska man egentligen få reda på tidigt i filmen eftersom man i boken träffar Fleur och Bill precis innan höstterminen startat i Kråkboet.

Sen hade jag även velat se Dumbledores grav. I boken är det ett helt kapitel ägnat åt Dumbledores begravning, i filmen får du inte se någonting utav det. Där ska även Harry berätta för Ginny att han kan inte vara tillsammans med henne eftersom han inte vill att något eller någon ska göra henne illa.
Jag tyckte ändå det var rätt fint då alla elever och personal på Hogwarts stod där ute i natten och höjde sina trollstavar, för den döde Dumbledore.

Men filmen som helhet tyckte jag var jättebra faktiskt. Man hade förväntat sig en ganska mörk och tryckande känsla, eftersom det är mörka tider. Jag tyckte filmen var väldigt lätt med mycket romantik och komedi då jag (och resten av publiken) skrattade massvis.
Jag tycker även att skådespelarna (framförallt Dan och Rupert) har utvecklats väldigt mycket. Rupert är helt ljuvlig då han får i sig love potion och blir 'kär' i Romilda Vane. Och Dan agerar nästan som full då han dricker Felix Felicis. Väldigt roligt och jättebra skådespel!
Tycker även David Yates som director har gjort ett bra jobb. Blev faktiskt sjukt besviken på femte filmen som han regisserade men han har verkligen tagit sig i kragen.

Just nu längtar jag efter att filmen ska komma ut på DVD så jag kan köpa den. Måste se special features (och fy skam om det är lika dåligt som med förra filmen) Jag längtar också så till första och andra delen av filmen till den slutgiltiga, sjunde boken.



/M

Nyvaken och hungrig

Jaha jag vaknade alldeles nyligen och jag börjar bli riktigt hungrig. Ska bege mig ut i köket på upptäcksfärd efter något ätbart (I promise, jag ska försöka att hålla mig ifrån korven så långt jag kan komma!)

Och senare ska ni få höra lite om min date med Harry Potter igår ;)

/M

Snart är det dags

Snart är det dags för mig att dra iväg till bion för att se Harry Potter! Jag är fett taggad :D
Just nu sitter jag och tittar på Hans Wiklund som har varit vid Leavsden Studios för att kolla in filminspelningen och prata lite med skådespelarna.
Som sagt, fett taggad!

/M

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Oh idag är det äntligen dags! Premiär för Harry Potter and the Half-Blood Prince! Som jag har längtat!
Nu ska vi bara få timmarna att gå till att det är dags...

Det är: 9h & 37 min kvar

/M

Layouten

Som ni kanske ser så börjar bloggen ta lite form (likt gröna elefanter). Vi håller på att göra om lite så det är långt ifrån färdigt. Renovering pågår.

Och vem är jag som försöker ta åt mig äran till layouten? Jag och Sofie har bara kommit med tankar, idéer och önskemål. Det är vår kära vän Matilda som varit så kreativ och duktig :)

/M

SYTYCD

Snart börjar So You Think You Can Dance. Det blev ju inget Morden i Midsomer då Viktoria fyller år och allt stohej. Jaja, grattis då.

Jag förväntar mig också en TV-sändning på min födelsedag.

/M

Korv

jag käkade kvällsmat för en sisådär 45 minuter sen. Och behöver ni gissa tre gånger på vad jag åt så tror jag inte att det är er dag att köpa trisslotter på. Korv. Det blev den där bratwursten som låg i kylen.
Mamma tog även fram kassler och frågade om jag ville ha det istället men jag tänkte: det ingår ju inte i min kostcirkelhell no. Bratwurst it is!

Har precis kommit hem från en promenad med hunden. Jag funderar på att titta på film. Igår blickade jag på P.S. I love you och dagen innan dess tittade jag på Prom Night. Undrar vad det kan tänka sig bli idag ^^

/M

Getingar och Winnerbäck

Jag hade just en geting i mitt rum. Är det något jag får panik av och hatar med sommaren så är det just alla sådana där småkryp och läskiga saker som kan göra en illa (typ stinga en!)

Winnerbäck kommer till Västerås 2:a december. Själv är jag inte så jätteförtjust i gubben, eller ja om sanningen ska fram så har jag inte ens riktigt försökt att lyssna på honom, men... Haha.


Skickade dock denna bild till Nathalie via mms och hon blev själaglad på jobbet.
Jag är en given glädjespridare! ;)

/M

Skörbjugg

Nu när det är sommarlov och jag sover fram till lunch så käkar jag aldrig frukost. Frukost är tråkigt, mat är roligt. Dock blir det inte så mycket variation på mina luncher, för aldrig att jag nyvaken och seg orkar ställa mig framför spisen och börja göra köttfärssås eller typ någon annan pastasås. Därför kokar jag i princip alltid korv (händer även att jag steker). Ibland blir det pasta till, ibland korvbröd, ibland ingenting och idag blev det ris.

Min mamma sa att jag snart bör få skörbjugg då korv verkar vara det enda i min kostcirkel. Käkade ju t.o.m. korv då jag var hemma hos Nathalie! (Båda till kvällen och lunch!!)

Dock adderade jag något nytt till lunchen idag (och nej inte typ ketchup), hårt bröd! (Y)
Men jag fortsätter nog med korven tills den tar slut (inte särskilt många kvar och aldrig att jag rör bratwursten!).

Hittade även detta på wikipedia:
Symptom på skörbjugg är blödningar i hud och tandkött; de senare utvecklas i svåra fall till kraftig tandköttsinflammation och tandlossning, som kan omöjliggöra tuggning. I svåra fall tillkommer också muskelförtvining, extrem trötthet och förstoppning.
Bra, då vet jag när korvätandet bör sluta.


Korv från i fredags.

/M

Söndag

Jag tror det är ett medfött beteende att må dåligt på söndagar (ja, jag har läst biologi!)
Jag var riktigt seg i sängen i morse och kände mig väldigt irriterad då jag väl gick upp. Gick sedan ut med hunden och blev på ännu sämre humör då han betedde sig som en valp igen! Jag hade dock väldigt tur och hann precis in innan det verkligen började vräka ner utomhus.

Jag blev till och med osäker på om det faktiskt var söndag idag, men då jag kände mitt humör insåg jag att jo, det är fasiken söndag. Jag blickade nyss i kalendern och mitt humör har rätt!

Just nu lyssnar jag på Kings of Leon och hoppas på bättre tider.
Vad gör du?

/M

Shibby

Igår var det roligt hemma hos Nathalie. Jag hittade dit alldeles själv :D Och då jag kom dit var matlagningen i full gång. Alina var grillmästaren för kvällen och fick stå ute på balkongen. Jag hackade grönsaker och dukade (fast jag glömde bort det men fullbordade slutligen min uppgift) och Nathalie handlade och fixade med the french fries.
Alina och Nathalie var väldigt hungriga så dem hade handlat två paket med korv och jag hade med mig två hamburgare.


Nathalie såg regnbågen och pekade mot den.
Det är väldigt roligt att studera en korv då den flyger i luften. Den dallrar.



Vi tittade sedan på Dude where's my car? (Shibby & Zoltan)
What does my tattoo say?
Sweet, what about mine?
Dude, what does mine say?
Sweet, what about mine?
Dude, what does mine say?



Sen hittade jag en rolig bok i Nathalies bokhylla; Barn och de första fem åren eller något liknande. Vi satt och bläddrade och tittade på bilder. Sen åkte Alina hem medan jag och Nathalie typ segade, käkade kladdkaka, såg på Sjön & Sports disasters. Sen satt vi vid datorn och så läste jag VR.

... när ditt barn suger får det mjölk  ... mjölken smakar gott...  det har lärt sig att äta.



Ungefär klockan fyra tyckte vi att det var väldigt ljust ute och vi bestämde oss för att ge igen på Nathalies granne, ett barn som typ alltid skriker och därför började vi plocka i och ur diskmaskinen.
Sen låg vi i hennes säng och typ pratade en massa. Vi somnade runt kvart i sex ;)




Frasse kom och väckte oss flera gånger men min mor ringde kvart i två och då segade vi oss upp och käkade upp rester från grillningen sen fick jag snabba mig ut för att kunna få skjuts hem. Jag glömde dock kolla om korven låg kvar på gräset. Hm...

Shibby!

/M


Min klocka har stannat

Kom väl hem för ungefär 45 minuter sen från Nathalie. Det var en väldigt trevlig kväll (:

Jag har vart och handlat på Maxi och jösses vad mycket folk. Dåligt väder leder till att folk går och handlar mat.
Min klocka har stannat; 09.42. Jag orkar inte ta ner den och byta batterier, för den sitter så svåråtkomligt och jag orkar inte leka Tom Cruise i Mission Impossible, så hos mig står tiden stilla.

/M

Jag har tråkigt.

Jag har verkligen übertråkigt.
Just nu sitter jag och spelar spel på datorn, önskar att klockan kan gå fortare och lyssnar sönder Halo med Beyonce. Den går på replay hela tiden. Har redan lyssnat sönder Brandys låt Right here. De är faktiskt bra låtar, men jag börjar tröttna.

Ska antagligen iväg till Nathalie ikväll, grilla, tjejmys, film kanske och jag har önskat B&J. Och givetvis så ska jag snacka sönder om äventyret i onsdags.

Nathalie sms:ade även mig idag över att hon sett min snygging på stan:
Nathalie: Jag såg din snygging nyss ;)
Jag: Va!? Är det sant :O :O :O Vart? :O :O :O
Nathalie: Hahaha, han var nere på stan med nån annan kille :P
Jag: Omg varöfr gick du ikke fram och sa något? :O
Nathalie: men han skulle precis börja cykla och jag höll på att cykla :P
Jag: Men det är väl bara att ramma honom!!
Nathalie: Ja men förlåt, kände inte för att skämma ut mig för tillfället :P
Jag: Nehe, e-lakt.

SANNA SVARA PÅ MITT SMS!!
Kan någon svara på detta?

/M

Gårdagen

Ja som jag utlovade igår så skulle mer info, bilder och inte minst klipp dyka upp här idag!

Matilda kom och hämtade mig vid tolv och så hämtade vi även upp Tessan på vägen till Stockholm. Vi snackade som attans, var så himla taggade! Vi åkte fel (ovanligt?) men lyckades slutligen parkera på rätt ställe i Rotebro och så tog vi pendeln in till Stockholm och efter mycket gående och fråga-efter-vägen (då vi var ett kvarter ifrån vårt slutmål) så hittade vi till balettakademin, där det var allsamling klockan 15.30.



På tjugo minuter (TJUGO!!) så lärde vi oss originalkoreografin till Beat It sen övade vi allesammans utanför på en gräsplätt och så blev det snabba steg till plattan där vi skulle uppträda 17.15. Cirkus 300 dansare som på språngmarsch gick, inte alls obemärkt. Vi fick springa sista biten och JÖSSES, vad mycket folk det var! Kom knappt ner för trappen. Men vilket drag! Det var helt underbart :D



Sen var det centralen som gällde. Inte lika mycket människor som tittade, åtminstone inte där jag befann mig och dansade. Detta var det 'tråkigaste' stället att dansa på, men fortfarande var det så sjukligt roligt.



Sen drog vi till Norra Bantorget, allsamling igen (och ja, vi hittade inte alls dit och fick lite problem vid t-banan och jag har ett jäkligt stort blåmärke på armen från spärren haha ;) men vi frågade efter vägen, gick och hittade!). Där berättade Benke och Jenny från Bounce (som höll i det hela) att dem hade fått så jäkla mycket publicitet, att vi var grymma och att några ordningsvakter vid Plattan dragit tag i Jenny och frågat vad sjutton det var som pågick för dem hade hört något om något upplopp/demonstration. Hon hade svarat dem att de var 300 pers som skulle dansa till hyllning för Michael Jackson och då följde dem efter henne och frågade vart dem skulle sedan och hon svarade: Till ett ställe där vi har tillstånd. Hur så?
Klockrent!
Vi drog runt lite på stan, skrev på en lista att vi är för demokrati i Iran! Slutligen så gick vi till krogen: Golden Hits (ja, vi fick fråga efter vägen!) och hittade slutligen dit (efter världens omväg) tillsammans med alla andra dansare.





Kön till maten var evighetslång och vi hade verkligen ingen ork och blodsockernivån kändes som om den låg på noll. Var jäkligt grinig tills vi äntligen fick köttfärsåsen och pastan vi var utlovade, gratis. Gratis är gott! :)
I alla fall drog vi upp på övervåningen för att dansa loss lite. Det var ett ljuvligt drag. DJ:en spelade endast Michael Jackson. Tänk er ett dansgolv fullt av människor som verkligen kan dansa! Stämningen, gemenskapen, freestylen, dansen, MJ och Beat It. WOW!
Klockan blev slutligen dags för att dra oss mot Stureplan, typ precis rakt utanför Golden Hits. Vi satt vid East och hängde i kanske 20 minuter innan det drog igång igen. Även en polisbil hann hitta dit men tur för oss (och dem?) att den försvann.




Det kändes lite som Step Up the streets då vi dansade ute i regnet. Vilket gav resultat då Tessans skor fick agera alla världshaven för en natt:



Med ny energi i kroppen (efter den där mördarväntan på maten :P) så gick vi till centralen för att ta pendeln till Rotebro. På pendeln satt vi bredvid två killar och en tjej. Något dragna kanske? Men jösses vad roliga dem var :D Och är det så att vi någonsin ville komma till Märsta (där verkligen allt händer. Kärlek, sex, otrohet, supande osv. En egen dokusåpa bör få spelas in i Märsta enligt dem), skulle en utav dem stå och vänta på perrongen på oss.
I bilen hem sjöng vi till radion och var allmänt glada (vi åkte inte fel, jag upprepar vi åkte inte fel!) och jag blev helt i extas då min mamma sms:ade och sa att klippen var 'sheepshit bra!'.
Så fort jag kom hem tittade jag på klippen och ni kan se dem här:


Dansen i aftonbladet

Perez Hilton tycker 'Sweden Rules'

Blit typ överlycklig så jag ryser när jag ser allt! Att det till och med visas på aftonbladet för att inte tala hos Perez Hilton!
Jösses. Det var galet kul, galet.

Om det någon som var med och dansade och ser det här, kommentera :D
En oförglömlig dag<3

/M

BÄSTA DAGEN I MITT LIV

Kom hem kvart i två, superglad i regnet och allt. Dagen har bestått av dans, svett, regn, onda fötter, hunger, gemenskap, dansgolv, freestyle, panik, tidsångest och ren jävla glädje!

Och HERREGUD, vad kul det var!! Stört lycklig! :D Bara spritter i kroppen men jag ska försöka sova nu.
Bilder och så kommer senare ;)

/M

Hur många rutor gör dig glad?

Mmm marabou!!! :) mamma var så snäll och köpte choklad åt mig och syster när hon var på maxi.



/S

Hylla Michael Jackson

Jag ska snart åka iväg med Matilda och Tessan till Stockholm. Och vad händer där?
Jo, dansgruppen Bounce vill samla massa människor till att göra originalkoreografin till Beat It för att hylla Michael Jackson - King of Pop. Och jag ska iväg dit och dansa! Och som om det inte vore nog så ska dem även (och jag citerar Bounce): "Det kommer att filmas av ett professionellt team och klippas ihop för att sedan läggas ut på youtube och sedan spridas världen över." Hoppas på att kunna lägga in resultatet här senare. Kanske ni ser mig? ^^
Superglad! :D

King of Pop


Men nu ska jag fixa mig i ordning och käka lunch osv. Hoppas på att kunna ta några bilder och lägga in här då jag kommit hem ^^

/M

Sagan om oss

Det var en gång (disneyälskare) två flickor vid namn Sofie och Madeleine (ja det fanns en gång då vi faktiskt var två individer, hur konstigt det än låter) som en dag stod inför det stora steget att börja lekis. Den stora stunden, iaf för vår historia, för vårt liv. Dagen D inträffade den 18 augusti 1997 inne i Vikingagårdens lokaler. Vid fem & sex års ålder är denna dagen fylld av nya upplevelser, nya vänner och såklart vår nya fröken Pia! Inne i klassrummet ( lekisrummet) så var det många barn och minst lika många föräldrar, en sådan här dag måste man ha mamma eller pappa vid sin sida. Då det var de som stod för allt stöd, men som de idag får dela med sig av till andra, där bland barnets bästa vänner. Vi satt alla barn i en ring och blickarna gick från barn till barn. Tanken som nog fanns i allas huvud var: Vem vill jag bli vän med? och det blev du & jag.




Ni vet sådana där minnen som alltid sitter? Något man aldrig glömmer. Jag minns det som om det vore igår (Jo tack, jag låter som en pensionär). Så fort Sofies mor äntrade Vikingagården rusade vi fram till henne och bönade och bad om att vi kunde få leka. Det lustiga var att min mamma bett just Sofies mamma att hämta även mig på lekis! Vi gick längs min gata på väg hem till mig och vi gick noggrant och planerade hur vi skulle få våra mammor att gå med på att jag skulle få följa med dig hem för att leka.
"Vad går ni och viskar om då?" frågade Sofies mamma som gick flera metrar framför oss.
"Ingenting", sedan fnissade vi. Jag kommer verkligen inte ihåg våra planer, antagligen var dem riktigt dåliga, men för en fem-åring var planerna mästerliga á la Charles Ingvar Jönsson.
Och så var vi slutligen framme vid ditt hus (enligt oss båda så lurade vi våra mammor rejält dvs. vår plan lyckades!) och jag blev chockad över det stora gula huset.
"Bor ni på övervåningen?" frågade jag förhoppningsfullt (Jag ville gå ut på balkongen) och jag fick svaret:
"Vi bor på undervåningen också!"


Vi har gjort många saker tillsammans, en sak som jag alltid kommer minnas är vår skiva, ja vi har gjort en egen skiva! Den har namnet " Mera Godis" ( vi gillade gruppen Caramell men kunde ju inte heta som dem så då blev vi: "Mera Godis") där vi presenterar oss med förnamn och efternamn och berättar vad vi gillar dvs fotboll och handboll. Vi hade låtar som " En Myrstack" , " Sommar och sol".
en bit av texten till " En myrstack" : En myrstack, som hette Mack, Som gick hur led, som rimmar på sked.
Vi hade till och med bonus sånger med gruppen " Caramell " då vi sjöng med i deras texter.  Även våra systrar joinar med " Polisen" och " Margareta". Denna skiva finns idag i våra rum inramade då de sålde platina( inte precis) men jag kan säga att vi är hur STOLTA som helst över denna skiva.

                 
             Photo-session pågick i Sofies trädgård då vi ville skapa en snygg bild till skivan!

Under mellanstadiet var Sofies älsklingsfilm "Grease". Vi var även en väldigt kreativ klass (läs ett gäng tjejer som gillade att uppträda). Slår man ihop 1+1 så får man fram; En musikal framförd av klass 6C:s tjejer. Vi tränade länge, varje lång rast, efter skolan och t.o.m. en kväll! Sedan hade vår musikal premiär, i matsalen, där vi försökte tjäna ihop pengar inför vår klassresa. Det vart succé! (Y)
Själv spelade jag Sonny och bar Sofies pappas kavaj medan Sofie spelade min tjej Marty som hade en blå klänning hon fått lånat av sin kusins pojkvän någonting.
Hela casting-gänget hamnade även med på bild i självaste VLT!


Men tro inte att vår historia slutar efter en Grease-uppvisning eller en helt egengjord skiva. Vi har hunnit med mer än så t.ex: Fem nummer av vår helt egna tidning "TJEJ" m.hj. av två andra vänner, "blicken", säga samma sak samtidigt (sjuka saker!), likadana rörelser, hur vi firar våra födelsedagar varje år, våra årliga telefonsamtal på julafton med julklappsbyte och en kläckning - en remake av vår födelse som tvillingar.
Listan kan göras lång och den lär bli längre då vi blivit döpta till Smadfie, för vi är en person. Vi är ett!
Här får ni några moments av vårt gemensamma liv.





Vi har varit vänner i snart 12 år och mer kommer det bli. Vi är bästa vänner och vi kommer alltid vara det. En vänskap som vår är värt allt. Känslan av att ha en vän som alltid finns på ens sida oavsett vad är ovärderligt, en vän som man litar på och som man kan prata med precis allt med. En vän som bara behöver titta på den andra för att förstå allt. 
Vi kommer alltid vara Smadfie, alltid vara en individ.  

/M&S

flickträff

Nu ska jag ner på stan och träffa flickorna.
 
( jag, nathalie, madde) och alina ska träffas =)
/S

Är det sant?

Jag läste här om dagen (kommer inte ihåg vart) att om man dricker alkoholhaltiga drycker med sugrör så blir man fortare full.

1) Är detta sant?
2) Varför?

Har du svaret på detta får du jättegärna (hjärna) kommentera :D

/M

först mat sen...

Nu ska jag äta mat, tacos ( favoritmat sedan X antal åt tillbka) sen ska jag göra ett försök på det utlovade inlägget.
Det kommer inte bli lätt, kommer ta lång tid men jag kommer segra!!! ni vet jag kom, jag såg, jag segra!

Nej nu ropar far, hej då

/S


Stan

Nu ska jag snart ta bussen ner på stan för att träffa Nathalie. Jag har absolut ingen aning om vad vi ska göra och inte hon heller. Lyckat.

Och jag är supermega glad idag!
Hur mår ni?

/M

Kurragömma

Vart tog det fina vädret vägen? Vart är solen? Leker den kurragömma med oss?



/M

inte bra, inte bra alls...

jag har huvudvärk!!! och denna gång i huvudet. det gillar jag inte.


kanske lite kaffe hjälper? vi prövar...
/S


Cottage Cheese

Jag käkade tidigare idag jordgubbskräm med mjölk, mumma :)

Läste även på baksidan av mjölkpaketet. Är det bara jag som misstolkar deras fonetiska skrift?



/M

090704

Igår blev det som sagt powermeet, urmysigt tillsammans med de bästa =)
Jag tänkte att  vi flickor kunde dra en tjejkväll i veckan vad sägs om det bruds?  tisdag eller onsdas?
/ S


Power Meet

Jovars så igår drog jag (och typ 3/4 av Västerås) ner till stan. Power Meet.
Det var trevligt :) Fram till att regnet och åskan förstörde för oss!


Nathalie, Camilla & Sofie (CSN) Höll koll på att alla besökare betalade in sina studielån ;)


"Kusin-Kusin"


Malin & Matilda som var så söta att skjutsa in mig och Sanna :)




Sofie l[nade Andreas tröja och För att förtydliga, Andreas tröja.


Matilda frös om benen och tog på sig Sofies tröja.


Stående tjej, Andreas, Nathalie, Alina, Camilla och Sofie.


Yes indeed.

/M

Kliar...

Tips: Dränk er i mygga INNAN ni går ut (med hunden.)

Jag är ett enda stort myggbett nu.
Det kliar...

/M

Så här tar man det lugnt

Inget bryskt uppvaknande denna morgon (jag tror flugan varnade sina vänner & ovänner om den ilskna och trötta brunetten).
Så här spenderade jag i alla fall min dag + lite solning. Väldigt trevligt!

Har just börjat på boken, får se om den bär eller brister. Äpplen funkar däremot alltid!

Min mamma noterade 42 grader på termometern på vår altan idag :O (under tak)

/M

Bad,sol och sex and the city

ja rubriken säger väl allt! LJUVLIGT!!! Blir ännu bättre med kusinen ( även om den e fejkad) brevid sig!

 Fejkad kusin men hon e bra ändå!!!
 Lovely
/S & C

En dag på löga

Min dag startade klockan 06.15 då en jäkla fluga surrar in i mitt rum genom mitt öppna fönster. Och inte nog med att han surrar runt (en orolig själ som aldrig, jag upprepar aldrig, vill sitta still längre än en halv minut) dessutom så gjorde han störtdykningar mot mitt öra. Jag kände mig hotad.
Ställde mig upp med en gammal tidning i beredskap, nu skulle den skiten få men han surrade bara runt mig så jag inte fick fatt på honom. Öppnade återigen fönstret och hoppades på att naturen lockade honom mer än att störtdyka mot mitt öra. Därefter så kunde jag inte somna om. Låg och vred på mig i säkert 45 minuter.

Sen var jag någolunda trött då klockan faktiskt ringde 08.45 och jag gjorde mig i ordning och fick rusa till bussen för att möta Nathalie nere på stan. Vi köpte sallad på Vivaldi och gick till Löga. Döhett. Solade, stekte, badade, lyssnade på musik, läste och åt både sallad och glass (dock inte samtidigt). Mitt första riktiga dopp i Mälaren denna sommar!
Gubben bredvid oss hade "Jönssonligan"-intro som sin mobilsignal och därför har Nathalie terrat mig med den hela dagen. Hon fick även för sig att om hon sjöng den låten så skulle gubben tro att det ringde i hans mobil. Eh, ja...

Nathalie är en stor (och glad) fisk i en liten damm. (Coldplay)


Det kliar nu på ryggen min, efter att ha blivit solbränd. Blev dock ingen riktig kräfta som jag och Nathalie lyckades med förra året :S haha. Och mina fräknar syns som attans nu.

/M

Vem är då B2?


Namn:
Sofie
Ålder: 17
Skola: Börjar trean på gymnasiet i höst.
Gör på fritiden: umgås med familj & vänner, spelar fotboll, musik, film and so on
Husdjur: Madde
Färg på tandborsten: vit och blå
Senaste utlästa bok: "Pojke försvunnen" av Anna Jansson
Idol: männsikor med självkänsla, ambitioner och personlighet.
Ser helst på TV: one tree hill, top model, project runway, grey´s anatomy, Desperate Housewives,SYTYCD
Antal kontakter online på msn: 9
Antal 50-öringar i plånboken: 2
Bästa uppfinningen: duchen och telefonen
Hetaste hunken: chad michael murray och många fler.
Sport:FOTBOLL!! Sedan kommer alla andra sorters bollsporter.
Favorit barnprogram då man var liten: Pippi långstrump( enligt mor min)
Favorit disney-figur: som stor disney älskare så gillar jag de flesta men baloo e cool
/S

Vem är B1?

Ja titeln säger väl allt och här får ni svaret:



Namn: Madeleine
Ålder: 17
Skola: Börjar trean på gymnasiet i höst.
Gör på fritiden: Sover, tränar handboll, är med kompisar, läser, skriver, tittar på film, lyssnar på musik.
Husdjur: En brun labrador & Sofie.
Färg på tandborsten: Röd & vit
Senaste utlästa bok: "Dimman" av Stephen King
Idol: Tyra Banks, Carolina Klüft & Kenny Starfighter (Y)
Ser helst på TV: FRIENDS<3, Desperate Housewives, Pushing Daisies, Project Runway, SYTYCD
Antal kontakter online på msn: 8
Antal 50-öringar i plånboken: 1
Bästa uppfinningen: datorn & toalettpapper
Hetaste hunken: Min snygging(!!) och hm ja, är väl egentligen ingen sucker efter någon kändis-kille direkt. Chase Crawford, Brad Pitt (i yngre upplaga) och Paul Walker.
Sport: HANDBOLL!! Sedan kommer alla andra sorters bollsporter.
Favorit barnprogram då man var liten: Sailor Moon
Favorit disney-figur: Doris (Från Hitta Nemo) och Timon & Pumba (Lejonkungen)

/M

RSS 2.0