Ute i vår hage!

Promenaden på björnön blev helt klart längre än vad vi beräknade den till att bli. Det var tipspromenad där jag, Sofie, Nathalie, Botan, Erik, Folkesten, Trella och Sirwan gick tillsammans till en början. Promenaden skulle vara ungefär 4 kilometer lång blev vi tillsagda vid start (en lärare sa sedan att den var 6 km!!).

Efter att vi besvarat någon fråga så tog det väldigt lång tid till nästa, sedan börjar grupperna innan oss vända. Då hade vi gått för långt!! Alltså kanske två kilometer extra! Sedan vart det blött och geggigt och vi skulle baka pinnbröd. Det var jättegott, men kallt om baken.

Sedan fortsatte vi vår färd. Sirwan insåg att vi snart var i mål och ökade takten medan vi andra gick sist av alla grupper. Då vi besvarat sista frågan visste vi inte riktigt vart vi skulle ta vägen. Folke sa att vi skulle genom fårhagen medan vi andra tyckte att det lät dumt, istället skulle vi gå längs den asfalterade vägen. Sedan insåg vi i alla fall att vi behövde gå genom fårhagen och fick därför klättra över stängslet, hela FYRA gånger!



Sedan hittade vi målet, nedanför pulkabacken. Det vill säga helt fel väg än vad som var utsatt. Alla andra hade redan kommit i mål. Själva gillade vi vårt lilla äventyr i fårhagen.



Som sagt, det blir alltid livat och något extra i vår närhet. Hur fel kan man egentligen hamna då man går tipspromenad!?



Vi åkte i Botans bil tillbaka till skolan, helt slut efter dagens strapatser!
/M

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag skrattade otroligt mye!!! tack botan!

2009-09-02 @ 17:00:26
Postat av: Nattis

ja det var en upplevelse!

2009-09-02 @ 17:10:40
URL: http://johanssonnathalie.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0